Beschikbaarheid

Chalets beschikbaar voor reservering

Is er in de gewenste periode geen chalet beschikbaar? Laat het ons weten, dan helpen wij met het zoeken naar een alternatief.

BRX3

BRX4

BRX6

Vragen?

Schoonmaakkosten

Om iedereen een schoon verblijf te kunnen garanderen worden de chalets na ieder bezoek gereinigd. Deze kosten bedragen €55,00 en zullen extra in rekening worden gebracht.

Extra kosten

Wij rekenen € 100,- borg welke we na uw verblijf binnen 2 weken terugbetalen mits er geen beschadigingen zijn ontstaan en het interieur compleet is.

Bij aankomst ontvangt u bij de receptie een key voor de slagboom en de sleutel van het gehuurde chalet en (in het hoogseizoen) de zwembad-polsbandjes. Hier betaalt u € 100,- borg voor. Deze borg –minus de toeristenbelasting (zie hieronder omschreven)- ontvangt u bij inlevering weer terug.

De gemeente Porlezza heft toeristenbelasting. Deze toeristenbelasting bedraagt €1,- per persoon boven de 14 jaar per dag.

De aankomst op zondag is na 15:00 en het vertrek op zondag is voor 10:00. Huurprijzen zijn incl. gas, water, elektra en gratis toegang tot het zwembad (in het hoogseizoen geopend).