Aanvraag

Boekingsaanvraag

Betaal via bankoverschrijving of gemakkelijk via een betaalverzoek.
De verwerking van uw reservering duurt maximaal 24 uur. Wanneer wij uw reservering hebben gecontroleerd ontvangt u de betaalgegevens per e-mail. Je reservering wordt pas definitief wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen.

[mphb_checkout]

Vragen?

Schoonmaakkosten

Om iedereen een schoon verblijf te kunnen garanderen worden de chalets na ieder bezoek gereinigd. Deze kosten bedragen €55,00 en zullen extra in rekening worden gebracht.

Extra kosten

Wij rekenen € 100,- borg welke we na uw verblijf binnen 2 weken terugbetalen mits er geen beschadigingen zijn ontstaan en het interieur compleet is.

Bij aankomst ontvangt u bij de receptie een key voor de slagboom en de sleutel van het gehuurde chalet en (in het hoogseizoen) de zwembad-polsbandjes. Hier betaalt u € 100,- borg voor. Deze borg –minus de toeristenbelasting (zie hieronder omschreven)- ontvangt u bij inlevering weer terug.​

De gemeente Porlezza heft toeristenbelasting. Deze toeristenbelasting bedraagt €1,- per persoon boven de 14 jaar per dag.​

De aankomst op zondag is na 15:00 en het vertrek op zondag is voor 10:00. Huurprijzen zijn incl. gas, water, elektra en gratis toegang tot het zwembad (in het hoogseizoen geopend).